Розігрійте духовку до 180 градусів не менше ніж за півгодини до випічки пирога.
У миску просійте борошно, імбир, корицю, мускатний горіх і розпушувач.
Покладіть в чашу міксера білий цукор, коричневий цукор і масло. Почніть добре збивати масло, поки воно не стане пишним і пористим.
Використовуючи віночок для збивання, по одному додайте яйця, ретельно збиваючи після кожного додавання, до отримання пишної консистенції. Додайте ваніль.
Зменшіть швидкість планетарного міксера, додайте борошно і молоко, все перемішайте.
Готову суміш вилийте в форму.
Випікати пиріг необхідно 60 хвилин в розігрітій духовці в статичному режимі при 180 °.
Коли пиріг буде готовий, дайте йому охолонути на решітці і дочекайтеся, поки він стане холодним, перш ніж приступати до декорування.
А поки приготуйте крижаний декор. Цукор подрібнити блендером Smeg до стану цукрової пудри.
Яйця з'єднайте з пудрою і збийте.
Отриману суміш перелийте в кондитерський мішок і прикрасьте пиріг крижаним декором!
Насолоджуйтесь!
Автор рецепта @Frollemente
Повноколірний міксер зі скляною чашею - ідеальний союзник для всіх страв, які потребують кремоподібних і однорідних текстур. Завдяки обсягом чаші 4,8 літра і маркування рівня рідини він гарантує максимальну продуктивність, а також відповідає неперевершеним естетичним стандартам Smeg. Скляна чаша, по суті, дозволяє вам крок за кроком стежити за процесом, використовуючи потенціал усіх проданих аксесуарів.
Вам будуть доступні не тільки кремоподібні структури з погружним блендером Smeg. Комплект оснащений чотирма практичними аксесуарами, які доповнюють блендер, відкриваючи безмежні можливості: насадка-подрібнювач, чаша з Tritana, віночок і подрібнювач овочів - щоденні союзники, що додають креатив до кожного рецепту.