chocolate Easter cupcakes
Пошук
recepies

ШОКОЛАДНІ КАПКЕЙКИ З ВАНІЛЬНИМ КРЕМОМ ДО СВЯТА ПАСХИ

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ 12 КАПКЕЙКІВ

Для капкейків

  • 150 г борошна
  • 40 г какао-порошку
  • 200 г цукру
  • 80 г вершкового масла
  • 1 ціле яйце
  • 120 мл молока
  • 3 чайні ложки ванільного екстракту
  • 12 шоколадних яєць

Для масляного крему

  • 150 г м’якого вершкового масла
  • 250 г цукрової пудри
  • 3 чайні ложки ванільного екстракту

Для декору

  • Шоколадні пластівці
  • Яйця

ПРИГОТУВАННЯ

Підготуйте основу для капкейків: просійте борошно, сіль і какао в миску і відкладіть.

Тим часом в іншу миску покладіть масло і цукор і блендером з насадкою вінчик помішуйте все повільно, поки масло злегка не буде збитим.

В іншій мисці змішайте яйця, молоко та ванілін.

Додайте по черзі до вершкового масла та цукру молоко, яйце та борошно, какао та сіль. Краще додавати у кілька етапів, чередуючи інгрідієнти.  

Помістіть паперові форми для капкейків всередину форми для кексів.
Помістіть всю суміш у кондитерський мішок і наповніть форми до ¾ їх ємності.

В кожну форму додайте шоколадне яйце, а потім знову покрийте яйце невеликою кількістю тіста.

Випікайте капкейки в розігрітій духовці, в статичному режимі, при 180 ° C протягом 25 хвилин, а потім дайте охолонути.

Коли тісто охолоне, приготуйте ванільно-масляний крем.

М’яке вершкове масло і цукор збивайте вінчиком, поки не отримаєте пінисту консистенцію. Помістіть у кондитерський мішок і прикрасьте капкейки.

Декоруйте цукровими яйцями та шоколадною стружкою!

рецепт від @Frollemente

ДЛЯ ПРИГОТУВАННЯ ВИКОРИСТАЛИ ПРИЛАДИ:

HBF02CREU

Погружной блендер, Кремовий, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

SFP6604PNRE

Духова шафа, Dolce Stil Novo, 60 см, Термовентильований, Чорний, A+, Піролитичне очищення
Дізнатися більше