Рецепти

МАЛИНОВИЙ ЧІЗКЕЙК ВКРИТИЙ СОЛОНИМ ШОКОЛАДНИМ ГАНАШЕ ДО СВЯТА СВ.ВАЛЕНТИНА!

st Valentine's cheesecake

ІНГРІДІЄНТИ

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА

  • 26шт печива Oreo
  • 125 г розтопленого  вершкового масла, 

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ

  • 200 г розтопленого темного шоколаду 
  • 700 г вершкового сиру Філадельфія
  • 5 яєць
  • 40 г какао
  • 125 г свіжих вершків для збивання
  • 270 г цукру

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ГАНАШЕ

  • 250 г вершків для збивання
  • 150 г розтопленого темного шоколаду 
  • 1 г солі

ДЛЯ ДЕКОРУ

  • Близько 500 г свіжої малини
  • Цукрова пудра

МЕТОД

Для тіста

Розігрійте духовку до 170 ° C і візьміть форму діаметром 26 см.

У міксері злегка розбийте печиво, додайте розтоплене масло і все подрібніть. Вилийте вміст у форму для торта і за допомогою ложки або мірної чашки для «чашок» добре притисніть, поки не утвориться компактна основа без отворів. Випікайте в духовці 20 хвилин. Коли буде готовий, поставте охолоджуватися. Тим часом готуємо крем для чізкейка.

Для крему

Покладіть кремовий сир Філадельфія в миску і починайте добре його пом’якшувати вінчиком.

Додайте цукор і збивайте все, поки він майже повністю не розплавиться.

Додайте какао і добре перемішайте.

Коли він добре змішався, додавайте яйця по черзі, чекаючи, поки попереднє добре змішається з сумішшю.

Продовжуйте змішувати, поки не отримаєте консистенцію "пудингу", і лише в цей момент додайте шоколад.

Коли він добре перемішається, додайте крем і продовжуйте збивати, поки не отримаєте досить густу консистенцію. Це займе близько 5 хвилин.

Вилийте суміш у форму з бісквітною основою і випікайте в розігрітій духовці до 175 ° C протягом 90 хвилин. Чізкейк готовий, коли об’єм збільшиться вдвічі, на поверхні з’являться тріщинки,  а текстура м’яка, але триматиме форму.

Тим часом приготуйте ганаш, розтопивши шоколад на водяній бані. Дайте йому охолонути, а потім додайте вершки, починайте все добре збивати, поки суміш не набуде однорідної, легкої текстури. Це займе кілька хвилин, але чим довше збиватимете тісто, тим тонкішим воно буде. У цей момент додайте сіль, за смаком.

Прикрасити свіжою малиною.

Посипте цукровою пудрою, і чізкейк готовий, щоб насолоджуватися з коханою людиною!

SMEG HAND BLENDER

The Smeg hand blender is the perfect solution for those who love to cook without sacrificing the unmistakable style of Smeg small appliances. Practical and handy, the immersion blender is perfect for sweet and savory creamy preparations and, in the HBF02 version, the product is enriched with a set of accessories that guarantee maximum versatility: the TritanTM carafe, the chopper with stainless steel blades, the vegetable press and finally the stainless steel whisk.

Блендер Smeg - ідеальне рішення для тих, хто любить готувати. Практичний та зручний, погружний блендер ідеально підходить для солодких та пікантних вершкових продуктів, а у версії HBF02 продукт доповнений набором аксесуарів, що гарантують максимальну універсальність: чаша TritanTM, подрібнювач з лезами з нержавіючої сталі, овочевий прес і, нарешті, вінчик з нержавіючої сталі.

AVAILABLE COLORS

HBF02CREU

Погружной блендер, Кремовий, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF02BLEU

Погружной блендер, Чорний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF02PBEU

Погружной блендер, Пастельный голубой, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF02RDEU

Погружной блендер, Червоний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01BLEU

Погружной блендер, Чорний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01CREU

Погружной блендер, Кремовий, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01PBEU

Погружной блендер, Пастельный голубой, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01RDEU

Погружной блендер, Червоний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше