SALTED CHOCOLATE GANACHE AND RASPBERRY ST VALENTINE CHEESECAKE
Пошук
recepies

МАЛИНОВИЙ ЧІЗКЕЙК ВКРИТИЙ СОЛОНИМ ШОКОЛАДНИМ ГАНАШЕ ДО СВЯТА СВ.ВАЛЕНТИНА!

ІНГРІДІЄНТИ

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ТІСТА

  • 26шт печива Oreo
  • 125 г розтопленого  вершкового масла, 

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ КРЕМУ

  • 200 г розтопленого темного шоколаду 
  • 700 г вершкового сиру Філадельфія
  • 5 яєць
  • 40 г какао
  • 125 г свіжих вершків для збивання
  • 270 г цукру

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ ГАНАШЕ

  • 250 г вершків для збивання
  • 150 г розтопленого темного шоколаду 
  • 1 г солі

ДЛЯ ДЕКОРУ

  • Близько 500 г свіжої малини
  • Цукрова пудра

МЕТОД

Для тіста

Розігрійте духовку до 170 ° C і візьміть форму діаметром 26 см.

У міксері злегка розбийте печиво, додайте розтоплене масло і все подрібніть. Вилийте вміст у форму для торта і за допомогою ложки або мірної чашки для «чашок» добре притисніть, поки не утвориться компактна основа без отворів. Випікайте в духовці 20 хвилин. Коли буде готовий, поставте охолоджуватися. Тим часом готуємо крем для чізкейка.

Для крему

Покладіть кремовий сир Філадельфія в миску і починайте добре його пом’якшувати вінчиком.

Додайте цукор і збивайте все, поки він майже повністю не розплавиться.

Додайте какао і добре перемішайте.

Коли він добре змішався, додавайте яйця по черзі, чекаючи, поки попереднє добре змішається з сумішшю.

Продовжуйте змішувати, поки не отримаєте консистенцію "пудингу", і лише в цей момент додайте шоколад.

Коли він добре перемішається, додайте крем і продовжуйте збивати, поки не отримаєте досить густу консистенцію. Це займе близько 5 хвилин.

Вилийте суміш у форму з бісквітною основою і випікайте в розігрітій духовці до 175 ° C протягом 90 хвилин. Чізкейк готовий, коли об’єм збільшиться вдвічі, на поверхні з’являться тріщинки,  а текстура м’яка, але триматиме форму.

Тим часом приготуйте ганаш, розтопивши шоколад на водяній бані. Дайте йому охолонути, а потім додайте вершки, починайте все добре збивати, поки суміш не набуде однорідної, легкої текстури. Це займе кілька хвилин, але чим довше збиватимете тісто, тим тонкішим воно буде. У цей момент додайте сіль, за смаком.

Прикрасити свіжою малиною.

Посипте цукровою пудрою, і чізкейк готовий, щоб насолоджуватися з коханою людиною!

SMEG HAND BLENDER

Блендер Smeg - ідеальне рішення для тих, хто любить готувати. Практичний та зручний, погружний блендер ідеально підходить для солодких та пікантних вершкових продуктів, а у версії HBF02 продукт доповнений набором аксесуарів, що гарантують максимальну універсальність: чаша TritanTM, подрібнювач з лезами з нержавіючої сталі, овочевий прес і, нарешті, вінчик з нержавіючої сталі.

AVAILABLE COLORS

HBF02CREU

Погружной блендер, Кремовий, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF02BLEU

Погружной блендер, Чорний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF02PBEU

Погружной блендер, Пастельный голубой, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF02RDEU

Погружной блендер, Червоний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01BLEU

Погружной блендер, Чорний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01CREU

Погружной блендер, Кремовий, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01PBEU

Погружной блендер, Пастельный голубой, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше

HBF01RDEU

Погружной блендер, Червоний, Стиль 50-х г.г.
Дізнатися більше